DOLAR 32,3193 0.21%
EURO 35,1339 0%
ALTIN 2.295,180,79
BITCOIN 22872210,83%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ KOTİL’İ ZİYARET ETTİ

TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ KOTİL’İ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
Kasım 12, 2022 10:33
TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ KOTİL’İ ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i makamında ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kotil, Büyükkılıç’a Türkiye’nin havacılık ve uzay sanayi hakkında yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Büyükkılıç, “Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile geleceğimize güç katarken, havacılık ve uzay alanında başarılı çalışmalara imza atan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü’müz Prof. Dr. Temel Kotil beyefendiyi ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için kendisine teşekkür ediyor, ülkemize güç katacak her bir aşamasını heyecanla takip ettiğimiz çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil de nazik ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Kotil, Büyükkılıç’a tablo takdim etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.