DOLAR 32,5611 0.05%
EURO 35,0354 0.45%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN 2090310-3,79%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı

Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı

ABONE OL
Kasım 26, 2022 11:41
Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nın ilki yapıldı. Yapılan programa AKP Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, AKP Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ve TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Osman Atıcı katıldı. Program Kuran-i Kerim tilavetiyle başladı. Program kapsamında konuşan Milletvekili Yıldız, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyonun ‘Türkiye Yüzyılı’ dediği başlığın Türkiye’de istişareler açılmasının en önemli başlangıç noktalarından bir tanesini Kayseri’de TÜMSİAD ailesi olarak yaptınız. TÜMSİAD ailesinin farklı isimlerle 21 yılda güçlü iradenin adı olan Cumhur İttifakıyla beraber devam eden partimizin istişarelerinde yanında gördük. Ekonomide, siyasette birçok konuda yanımızda gördük. Bu istişarenin en hayırlı başlığını bugün burada farklı yapılarda hamdolsun dile getirmiş olacağız. Bu ülkeyi idare edenler ister siyasetiyle isterse tüm yürütmesiyle beraber geçmişlerinden aldıkları tecrübeyi ileriye doğru tercüme edebildikleri kadar başarılı oluyorlar. Bugün dünya çok farklı sınavlardan geçiyor” ifadelerini kulandı.
Bu tür programların Türkiye’yi 2023 ve ötesine taşıdığını söyleyen Milletvekili Karayel, “Bu program 2023 Türkiye vizyonu kapsamında başkanımızın yaptığı bir program. İnşallah devamı gelecek. Bu ve bu çeşit programların hepsini ‘Türkiye Yüzyılı’na yani 2023 ve ötesine hazırlık şartı oluyor. Hazırlık yapılırken Türkiye vizyonu fikrini de piyasa tabiriyle satın alınmış olduğunu, millet tarafından kabul görmüş olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Koordinatör başkanımız TÜMSİAD’ın vizyonunu anlattı. Kayseri şubemizin yaptığı yüzlerce sağlıklı programdan bahsetti. Ocak ayından bu zamana kadar yapılan programların hepsi çok kıymetliydi” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.