DOLAR 27,1479 0.08%
EURO 29,0073 0.11%
ALTIN 1.680,480,38
BITCOIN 720075-0,42%
Kayseri
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Türkiye resmen yağmalanıyor! Emin Çölaşan bugünkü yazısında anlattı!

Türkiye resmen yağmalanıyor! Emin Çölaşan bugünkü yazısında anlattı!

Emin Çölaşan bugünkü yazısında Kaz dağlarında yaşanan doğa katliamına değinerek Türkiye’nin yağmalandığını ve rantın yandaş yerli ve yabancı şirketlere, yandaş müteahhitlere aktarıldığını iddia etti. Çölaşan, kaz dağlarında ki Kanadalı bir şirketin altın madenciliği altında yaptığı tahribatlara değinerek hükümete seslendi. ‘’Ey bu ülkeyi yönetenler siz bu rezaleti nasıl seyrediyorsunuz’’ diye seslenen Emin Çölaşan, ‘’sizde hiç mi sorumluluk duygusu yok? Ülkemizin ve doğamızın nasıl yağmalandığını görmüyor musunuz?’’ diye Kaz dağlarında yapılan doğa katliamını kınadığını ve bu katliama dur diyen yurtseverlere sonuna kadar destek olduğunu açıkladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:18
Türkiye resmen yağmalanıyor! Emin Çölaşan bugünkü yazısında anlattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sözcü Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan, bugünkü yazısında hükümeti çok sert bir dille eleştirdi. Kaz dağlarında yabancı bir şirketin altın arama çalışmaları sürecinde 200 bine yakın ağacın kesilmesini ve siyanür havuzlarının oluşturulmasını doğa katliamı olarak vurgulayan Çölaşan, hükümeti bu doğa katliamına sessiz kalmakla suçladı.

TÜRKİYE RESMEN YAĞMALANIYOR

Emin Çölaşan yazısında ‘’Türkiye resmen yağmalanıyor’’ diye tepkisini dile getirmeye çalışırken, yağmalayanların yerli ve yabancı yandaş şirketlerin ve yandaş müteahhitlerin olduğunu iddia etti.

ÇÖLAŞAN'IN VATAN HAİNLİĞİ TANIMI

Çölaşan ayrıca ‘’vatan hainliği’’ tanımına ‘’Vatana ihanet ülkemizin doğasını, doğal kaynaklarını, ormanlarını, arazilerini ve her şeyini elden çıkarıp başkalarına peşkeş çekmektir’’ ifadelerini ekleyerek ‘’günümüzde Vatana İhanetin tanımı artık değişti’’ dedi.

Emin Çölaşan ayrıca, Kaz dağlarında yaşanan doğa katliamı ile ilgili olarak Saray ve Hükümetin yabancı şirketlere bol kepçeden izin verdiklerini iddia ederek, Saray ve Hükümetin başlıca sorumlu olduğunu iddia etti ve Hükümete seslendi;

ÜLKEMİZİN NASIL YAĞMALANDIĞINI GÖRMÜYOR MUSUNUZ?

‘’Ey bu ülkeyi yönetenler! Siz bu rezaleti nasıl seyrediyorsunuz kardeşim… Sizde hiç mi sorumluluk duygusu yok? Ülkemizin ve doğamızın nasıl yağmalandığını görmüyor musunuz? Niçin ses vermiyorsunuz? Yerli ve yabancı sermayeli birkaç büyük şirket malı götürecek ve bu süreçte birileri avantasını alacak diye suskun kalmak, bu ülkeye yapılacak en büyük ihanetlerden biridir’’ diye seslendi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.