TOGG öğrencilerle buluştu
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın makam aracı olan yerli ve milli otomobil TOGG, Yerli Malı Haftası kapsamında Talas'ta ilkokul öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi. Talas Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın makam aracı olan TOGG, öğrencilerle buluşturuldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne gelen talep doğrultusunda okul bahçesine getirilen yerli ve milli otomobil TOGG, mehteran konseri eşliğinde coşkuyla karşılandı. Yöresel kıyafetler giyen öğrenciler, Türkiye’nin yerli otomobilini yakından inceleme fırsatı buldu. Öğrenciler, aracın içine binerek TOGG’un teknolojik donanımını ve konforunu deneyimledi, okul bahçesinde kısa bir tur atıldı.
Yerli üretimin önemine dikkat çekilen etkinlikte öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de büyük heyecan yaşadı. Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler, bu özel organizasyon için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Etkinlikte konuşan öğrencilerden Elif Değirmenci, TOGG’a ilk kez bindiğini belirterek gurur duyduğunu ifade ederken, Çınar Asaf iç tasarımını çok beğendiğini söyledi. Şevval Akpolat ise büyüdüğünde TOGG kullanmak istediğini dile getirdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime ve milli değerlere verdiği önemi yansıtan etkinlik, öğrencilerde yerli ve milli üretim bilincinin güçlenmesine katkı sağladı.
Bakmadan Geçme