Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Tınaztepe Sosyal Tesisi’nde öğrencilerin rahatlıkla ders çalışabileceği Akıl Küpü Çalışma İstasyonu yapılacağını açıkladı. Belediye olarak gençlere değer verdiklerini onlar için projeler ürettiklerini söyleyen Palancıoğlu, “Akıl Küpü Çalışma İstasyonlarında okuma salonlarından ders çalışma alanlarına, bilgisayar odalarından mola köşelerine kadar birçok imkânı gençlerimize sunuyoruz. Tınaztepe Mahallesinde bir ihtiyaç daha yerine getirerek birçok kişiye hizmet verecek olan kütüphanemizi öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Mahalleleri daha da canlandırmak ve gençleri mahallelerde tutup ders çalışmalarına imkân sağlamak amacıyla projeler yaptıklarını dile getiren Palancıoğlu, “Gençlerin bir arada ders çalışmalarına imkân verecek olan akıl küpü çalışma istasyonlarında gençlerimiz için her şey düşünüyoruz. Gençlerimize 24 saat güvenle çalışabilecekleri, sıcak bir mekân sağlamış olacağız. Melikgazi Belediyesi olarak Akıl küpü zincirleri artarak çoğalıyor. Farklı mahallelerde bu zinciri devam ettireceğiz ve çocuklarımızın en rahat ve en nitelikli ortamda çalışması ve geleceklerini planlaması, geleceğe hazırlanması için gayret göstereceğiz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
GÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
11 gün önceGÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
14 gün önceGÜNDEM
15 gün önceUNCATEGORİZED
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.