DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075299-1,89%
Kayseri
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Tınaztepe’ye Akıl Küpü Çalışma İstasyonu yapılacak

Tınaztepe’ye Akıl Küpü Çalışma İstasyonu yapılacak

KAYSERİ (1HA) – Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Sosyal Tesisi’nde öğrencilerin rahatlıkla ders çalışabileceği Akıl Küpü Çalışma İstasyonu yapılacak. 

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:53
Tınaztepe’ye Akıl Küpü Çalışma İstasyonu yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Tınaztepe Sosyal Tesisi’nde öğrencilerin rahatlıkla ders çalışabileceği Akıl Küpü Çalışma İstasyonu yapılacağını açıkladı. Belediye olarak gençlere değer verdiklerini onlar için projeler ürettiklerini söyleyen Palancıoğlu, “Akıl Küpü Çalışma İstasyonlarında okuma salonlarından ders çalışma alanlarına, bilgisayar odalarından mola köşelerine kadar birçok imkânı gençlerimize sunuyoruz. Tınaztepe Mahallesinde bir ihtiyaç daha yerine getirerek birçok kişiye hizmet verecek olan kütüphanemizi öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Mahalleleri daha da canlandırmak ve gençleri mahallelerde tutup ders çalışmalarına imkân sağlamak amacıyla projeler yaptıklarını dile getiren Palancıoğlu, “Gençlerin bir arada ders çalışmalarına imkân verecek olan akıl küpü çalışma istasyonlarında gençlerimiz için her şey düşünüyoruz. Gençlerimize 24 saat güvenle çalışabilecekleri, sıcak bir mekân sağlamış olacağız. Melikgazi Belediyesi olarak Akıl küpü zincirleri artarak çoğalıyor. Farklı mahallelerde bu zinciri devam ettireceğiz ve çocuklarımızın en rahat ve en nitelikli ortamda çalışması ve geleceklerini planlaması, geleceğe hazırlanması için gayret göstereceğiz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.