DOLAR 32,3400 0.24%
EURO 35,1121 -0.15%
ALTIN 2.307,991,35
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Terör Şüphelisi 2 Kişi Yakalandı

KAYSERİ, (BGC)- Kayseri’de PKK/KCK/YPG/PYD silahlı terör örgütü bünyesinde faaliyet yürüttükleri iddiasıyla Suriye uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince PKK/KCK/YPG/PYD silahlı terör örgütünün deşifre edilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda Suriye’de bulunduğu dönem içinde PKK/KCK/YPG/PYD silahlı terör örgütü bünyesinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen Suriye uyruklu A.Ş. ve M.H.M.’nin Kayseri’de yaşadıkları tespit edildi.
Savcılık talimatıyla şahısların yakalanması ve delillerin ele geçirilmesi maksadıyla, Kayseri-Sarız ilçesinde bulunan adreslere baskın yapıldı. Eş zamanlı operasyon neticesinde 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilere ait birçok dijital materyale de incelenmez üzere el konuldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.