DOLAR 32,5726 0.09%
EURO 35,0240 0.51%
ALTIN 2.429,300,27
BITCOIN 2091976-3,82%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
“T2 TRAMVAY HATTI YENİDEN HİZMETE AÇILDI”

“T2 TRAMVAY HATTI YENİDEN HİZMETE AÇILDI”

ABONE OL
Ekim 5, 2022 07:02
“T2 TRAMVAY HATTI YENİDEN HİZMETE AÇILDI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı-Cemil Baba Tramvay Hattı bağlantı çalışmalarının tamamlanarak yeniden hizmete açıldığını duyurdu.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yapımı süren Talas Anayurt-Cumhuriyet Meydanı tramvay hattının önemli bir aşamasını oluşturan Cumhuriyet Meydanı-Cemil Baba Tramvay Hattı’na entegrasyon çalışmalarının tamamlandığını ve tramvayların hizmet vermeye başladığını ifade etti.

5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı projesinde önemli bir dönüm noktası olması nedeniyle entegrasyon çalışmasının titizlikle yürütüldüğünü kaydeden Büyükkılıç, “Talas’ımızın ulaşımını rahatlatacak ve daha konforlu ve güvenli hale getirecek olan 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı projesinde adeta önemli bir dönüm noktası niteliğindeki Cumhuriyet Meydanı-Cemil Baba tramvay hattına entegrasyon çalışmalarımız titizlikle ve gayretle yürütülerek tamamlandı. Bu sayede de bir süre kesintiye uğrayan tramvay ulaşımımız da yeniden başlamış oldu. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“HALKIMIZIN HOŞGÖRÜSÜNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.