DOLAR 32,5337 -0.06%
EURO 34,8579 -0.06%
ALTIN 2.430,490,03
BITCOIN 2162113-0,76%
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SOSYAL HAYATI RENKLENDİRİYORUZ

Kocasinan Belediyesi tarafından sadece erkeklerin faydalanabilmesi amacıyla yaptırılan yüzme havuzu ve fitness gibi hizmetlerinin yer aldığı en son teknolojiyle donatılmış tesis, hizmete açıldı. Örnek sosyal belediyecilik hizmeti sundukları vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin sosyal hayatını renklendirmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve onların mutlu yaşamaları için sosyal tesisler yaptıklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mimarsinan Mahallesi’ne Kocasinan Akademi çatısı altında bir tesis daha kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı günden güne daha konforlu bir ilçeye dönüştürdüklerini belirterek, Kayserililerin yaşam standardını yükseltecek hizmetler ürettiklerini ifade etti.

İnsanı merkez alan hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Bölgemizde vatandaşlarımızın sosyal hayatı renklendirmek için yapmış olduğumuz tesislerin bir tanesi de hizmet vermeye başladı. Yüzme havuzu, fitness ve aerobik gibi spor faaliyetlerinin yapıldığı sosyal tesis, şimdiden yoğun ilgi görüyor. Sıklıkla belirttiğimiz gibi sosyal hayatı renklendirecek ve hemşehrilerimizin bir araya gelebileceği mekanların sayısını artırmak en önemli işlerimizin başında geliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.