DOLAR 32,3821 0.19%
EURO 35,0601 -0.09%
ALTIN 2.325,650,28
BITCOIN 2277049-1,37%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ŞEHİT AİLELERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULAMASI

ŞEHİT AİLELERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULAMASI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 69 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne 1 milyar 500 milyon TL ek bütçe verilmesi, mecliste alkışlarla kabul edildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Mecliste 46 asıl, 23 ek olmak üzere 69 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Muharrem ayının onuncu günü olan Aşure Günü’nü kutlayarak, Kocasinan Belediyesi’ne meclis üyelerine dağıttığı aşureler için teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:50
ŞEHİT AİLELERİNE YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mecliste, Kayseri Büyükşehir Belediyesi mezar ücretlerinde, Kayseri’de ikamet eden şehit ailelerine yüzde 50 indirim uygulanması talebi hususunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu da görüşüldü. Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konuda değerli Valimizin, şehit ve gazi derneklerimizle, benim de bulunduğum ortamda böyle bir talep geldi. Yüzde 50 indirim istediler, meclisimize getirdik. Komisyonumuz değerlendirdi, sağ olasınız. Yüzde 50 indirim şekliyle, her şehit yakınımızın iki tane hakkı olmak üzere, komisyon raporunu oylarınıza sunuyorum” dedi. Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Yine gündem maddesi arasında yer alan Yeşilhisar İlçesi, Güney Mahallesi’nde bulunan Taşlı Sokağı isminin Şehit Murat Erdem Sokağı olarak değiştirilmesi talebi hususunda hazırlanan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Raporu da oy birliği ile kabul edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.