DOLAR 32,5458 0.14%
EURO 34,9873 -0.16%
ALTIN 2.438,590,14
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ŞEHİR AKADEMİ KAYITLARI BAŞLADI

ŞEHİR AKADEMİ KAYITLARI BAŞLADI

ABONE OL
Ekim 11, 2022 07:49
ŞEHİR AKADEMİ KAYITLARI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin düşünce ve fikir hayatına katkı sunmak amacıyla kurulan BÜSAM bünyesindeki Şehir Akademi’de zengin içeriğe sahip atölyelerle dolu 2022 güz dönemi kayıtlarının başladığını duyurdu.

Büyükşehir, kültür sanat ve kişisel gelişim alanlarında Kayserililere sunduğu hizmetlere yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kayseri’nin geleceği için strateji geliştirme ve araştırma eksenli faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla açılan ve kurulduğu günden bu yana kadim kentin düşünce ve fikir hayatına katkı sağlamaya yönelik önemli faaliyetlere imza atan BÜSAM bünyesindeki Şehir Akademi’de 2022 güz dönemi kayıtlarını başlattık” dedi.

BÜSAM’ın, yapmış olduğu çalışmalarla şehrin ve ülkenin entellektüel gündeminde ayrı bir yere demir attığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “BÜSAM akademilerine öğrenci olarak devam etmek kadar, öğretici olarak katılmak da bir ayrıcalığın ifadesi olmaya başladı. BÜSAM; şehrimizin tarihî zenginliklerini ve birikimlerini, tabii güzelliklerini, kültürel, sosyal ve ekonomik değerlerini gündemleştirmek, tanıtmak adına yoğun bir çalışma temposuna girdi. Her geçen gün kalitesini ve kapasitesini artırarak devam ediyor, edecek de” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.