DOLAR 32,4018 0.15%
EURO 35,2086 0.02%
ALTIN 2.322,820,18
BITCOIN 22890762,41%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ŞAİR SERDAR TUNCER’DEN, ŞİİR ZİYAFETİ!

ŞAİR SERDAR TUNCER’DEN, ŞİİR ZİYAFETİ!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında “Serdar Tuncer’le Şiir Dinletisi” adlı program gerçekleştirildi. Şair ve TV programcısı Tuncer, yorumladığı şiirlerle dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:39
ŞAİR SERDAR TUNCER’DEN, ŞİİR ZİYAFETİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokak iftarları, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ramazan sohbetleri, tasavvuf konserleri, şiir dinletisi ve gölge oyunuyla Ramazan ayını huzur içerisinde geçiren Gaziantepliler, şair Serdar Tuncer’le ramazanın maneviyatına uygun bir gece geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda toplanan kalabalık, Tuncer’in yorumladığı şiirlerle adeta mest oldu. Büyük bir ilgiyle karşılanan şiir programı, dinleyicilerin manevi dünyasına dokundu. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca hazırlanan etkinlikler çerçevesinde, Ramazanın 7’inci gününde vatandaşlarla buluşan şair Serdar Tuncer, dinleyenlere şiir ziyafeti sundu.

Şiir yorumcusu Tuncer, kendine has tarzıyla Gaziantepliler için şiirler okudu. Zaman zaman vatandaşlarla da ramazan üzerine sohbet eden şiir yorumcusu, yaklaşık 1,5 saat süren sahne performansıyla adeta izleyenleri büyüledi. Program boyunca ramazanın manevi hazzını yaşayan vatandaşlar, seslendirilen duygu yüklü şiirlerle günün yorgunluğunu üzerinden atma imkânı buldu.

Programın ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, şair ve TV programcısı Serdar Tuncer’e, günün anısına çiçek verdi, kutnudan yapılmış atkı hediye etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.