DOLAR 32,5880 0.1%
EURO 35,0520 0.46%
ALTIN 2.428,300,23
BITCOIN 2089506-3,86%
Kayseri
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
RTSO’DA GÜVEN ve İSTİKRAR SÜRSÜN

RTSO’DA GÜVEN ve İSTİKRAR SÜRSÜN

ABONE OL
Eylül 30, 2022 14:51
RTSO’DA GÜVEN ve İSTİKRAR SÜRSÜN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası, 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek seçime hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabında mevcut başkan Necmettin Zaroğlu’nun paylaşımı dikkat çekti.

RTSO Başkanı Zaroğlu: “ İş dünyası adına yürekten misyon yüklenen, sorumluluğunun bilincinde ve kurumumuzun vizyonuna samimi çabalarıyla katkı sağlayacak ekip MAVİ LİSTE” açıklamasında bulundu.

Üyeleri ile bir tanıtım filmine imza atan Başkan Zaroğlu: RTSO’da ekonomiye katkı sağlayacak projeler ortaya koymak hükümet ile iş dünyası arasında köprü vazifesi kurmak için hep çabaladık. RTSO da yeniden bir Başarı hikâyesi yazmak için Güçlü Yönetim ile Mavi Listede  yeniden adayız” dedi.

Reyhanlı’nın vazgeçilmez bir ekonomik değeri temsil ettiğine vurgu yapan Başkan Zaroğlu: “Reyhanlı güçlenirse Hatay güçlenir dedik. Sektörel sorunları ve talepleri her platformda yüksek sesle dile getirdik. Şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Güçlü Sektör, Güçlü ekonomi -Güçlü Reyhanlı demek. Birlikten güçlü ticarete diyerek Mavi listede ilerliyoruz. Güven ve istikrar için mavi liste.” Diye0 konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.