DOLAR 32,5814 0.29%
EURO 34,7715 -0.01%
ALTIN 2.489,110,20
BITCOIN 20508362,69%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
PTT KPSS Şartsız Personel Alımı Duyurusu Yayımlandı !

PTT KPSS Şartsız Personel Alımı Duyurusu Yayımlandı !

PTT tarafından bir duyuru yayımlanarak personel alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan duyuruya göre PTT personel alımında KPSS şartı aranmayacağı ifade edildi. PTT personel alımı kapsamında 4 bin 500 maaş verileceği belirtildi. Bu bağlamda adaylar tarafından başvuruların nasıl yapılacağı ve genel şartların neler olduğu sorgulanıyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:43
PTT KPSS Şartsız Personel Alımı Duyurusu Yayımlandı !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT'den personel alımı müjdes! PTT, KPSS şartı aranmaksızın bünyesine personel katacağını duyurdu. Milyonlarca kişinin beklediği güzel haber PTT'den geldi. PTT kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4500 TL maaşlar memur ve personel alımı yapacak.

Kamuya ve bağlı kuruluşlara personel alım süreçleri devam ederken, PTT bünyesine de alımlar yapılacak. 2018 yılının son günlerinde bulunduğumuz Aralık ayı itibariyle PTT memur personel alımları için başvurular alınmaya başladı.

KPSS şartının aranmadığı ilanlara başvuru yapacak adayların maaşları en az 4500 TL olacak.

PTT KPSS ŞARTSIZ MEMUR PERSONEL ALIMI

-Kamu haklarından mahrum edilmemiş, sağlık problemi bulunmayan, askerlikle ilişiği olmayan ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirebilecek olan,

-Kamu zararına faaliyette ismi anılmamış olmak, terör örgütleriyle ilişiği bulunmamak

-Kamudaki bir görevinden disiplinsizlik ya da emre itaatsizlik gibi nedenlerden dolayı çıkarılmamış olan,

-Kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olan, takım çalışmasına yatkın,

-İletişim becerileri ve muhakeme yeteneği gelişmiş, belirtilen diğer özel niteliklere uygun olmak,

-Eğitim şartlarını taşımak şeklinde aktarılan şartlara uygun olan adaylar arasından PTT bünyesine KPSS şartsız memur alımları yapılacaktır.

BAŞVURULAR VE DİĞER DETAYLAR

KPSS şartsız olarak yürütülecek PTT memur personel alımlarında Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu gibi pozisyonlara yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. PTT memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlanlar özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımlandığından, ilana yönelik başvuru süreçleri bu adres üzerinden yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için üyeliklerinin bulunması gerekmektedir. Başvuru yapmak için üye profillerinizi ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.

PTT tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre PTT KPSS şartsız personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İlanda belirtilen kadrolara göre en az maaş 3 bin TL olacak. 

İLANIN DETAYLARI

PTT tarafından yayımlanan ilanda Sistem mühendisi, PHP Devoloper kadrolarında personel alımı yapılacaktır. 

PTT tarafından yayımlanan bu ilanlarda her bir kadro için ayrı ayrı genel şart aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre ilanda belirtilen genel şartlar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

Peki başvurular nasıl yapılacak? PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır. 

Sistem Mühendisi: https://goo.gl/Vy6TL8

PHP Devoloper: https://goo.gl/6pzvyD

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır.  

Başvuru ekranına ulaşıldıktan sonra adayların kariyer sitelerine üye olmaları ve bu üyelik kapsamında özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir. Özgeçmiş oluştururken adayların tüm kutucukları eksiksiz bir biçimde doldurmaları gerekmektedir. 

Yukarıdaki bilgileri yerine getiren adaylar kolay bir şekilde PTT personel alımı için başvuru yapabilecektir. 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.