DOLAR 32,5641 0.03%
EURO 34,8844 0.01%
ALTIN 2.428,87-0,04
BITCOIN 2077636-4,42%
Kayseri
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Polis memuru düğün fotoğrafı çekimi sonrası kazada öldü

29 yaşındaki Polis Memuru Yusuf Yıldırım Kayseri de kazada can verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Hisarcık da, düğünü için eşi ile dışmekan fotoğraf çekiminden dönen polis memuru Yusuf Yıldırım kazada can verdi.
Çankırı ile Çerkeş İlçesi Bölge Trafik İstasyon Amirliği’nde görevli polis memuru Yusuf Yıldırım’ın kullandığı araç dün akşam saatlerinde Hisarcık Mahallesi Erciyes Yolu üzerinden inerken bir villanın bahçesine yuvarlandı.
Haftayaki düğünleri için izinli oldukları öğrenilen aileden damat Yusuf Yıldırım ters dönen aracın içinde kalarak sıkıştı.Ağır yaralı sürücü, Yusuf Yıldırım sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulansa kaldırıldı ancak bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.Eşide kazada yaralandı.
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz kaza ile ilgili taziye mesajı yayınladı.Ayaz mesajında , ””Çerkeş Bölge Trafik İst. Amirliğinde görevli Polis Memurumuz Yusuf Yıldırım’ın trafik kazası sonucu vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Polis Memurumuza Allah’tan rahmet, yakınları ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı dilerim”, dedi.
Merhum Polis Memuru Yıldırım için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından İldem Zeki Soygüllüce Camii’nde öğleye müteakip kılınan cenaze namazı sonrası İldem Mezarlığı’nda toprağa verildi.Cenaze namazına mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.