DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0892 -0.13%
ALTIN 2.297,890,91
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

PARKE YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bünyan Belediyesi ihtiyaç duyulan bölgelerde üstyapı parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Güllüce, Gergeme, Kardeşler, Burhaniye ve Köprübaşı Mahallelerinde başlatılan üstyapı parke çalışmaları tamamladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyan Belediyesince yapılan açıklamada güvenli ve konforlu ulaşımın sağlanması ve mahallelere estetik görünüm kazandırılarak yolların modernize edilmesi amacıyla ilçe genelinde belirlenen ve ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmaların devam edeceği bildirildi.

 

Çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, '' Bünyan genelinde yol genişletme, asfalt yama, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra üstyapı parke yapım çalışmalarını sürdürüyoruz. Fen İşleri ekiplerimizle hazırladığımız program kapsamında yollarımız genelindeki tüm çalışmalarımızı kış ayları öncesi tamamlayarak, kış nedeniyle oluşabilecek sorun ve problemlerin önüne geçmeyi hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.