DOLAR 32,4294 0.2%
EURO 35,3837 0.19%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22912792,20%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özel çocukları sevindiren etkinlik

Özel çocukları sevindiren etkinlik

ABONE OL
Kasım 25, 2022 15:10
Özel çocukları sevindiren etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Gençlik Merkezi tarafından yapılan etkinlikte voleybol maçı izleyen özel çocuklara daha sonra çeşitli hediyeler verildi.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından gerçekleşen organizasyonda özel çocuklar ve aileleri voleybol maçını tribünden izledi. Kayseri Atletik Spor – Merinos maçını tribünden takip eden özel çocuklara daha sonra çiçek ve çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik hakkında açıklama yapan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Özel çocuklarımızı voleybol maçında ağırladık. Özel çocuklarımızı sadece tribünde değil diğer spor etkinliklerle de buluşmalarını sağlıyoruz. Bugün de gençlik Merkezi ile Gevher Nesibe Yurdunda yer alan mesai arkadaşlarımız bu onuyla ilgili bir etkinlik yaptı. Özel çocuklarımızın farklı bir ambiyans yaşamalarını istiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak onlara desteğimiz sürecek. Spor ve diğer etkinliklerimiz sürecek” ifadesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.