DOLAR 32,5351 0.24%
EURO 34,7722 0.1%
ALTIN 2.492,011,22
BITCOIN 20570234,05%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÖZDAĞ:OĞAN’IN AÇIKLAMASI ZAFER PARTİSİNİ TEMSİL ETMEZ

ÖZDAĞ:OĞAN’IN AÇIKLAMASI ZAFER PARTİSİNİ TEMSİL ETMEZ

ABONE OL
Mayıs 22, 2023 17:27
ÖZDAĞ:OĞAN’IN AÇIKLAMASI ZAFER PARTİSİNİ TEMSİL ETMEZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacak

Sinan Oğan : Oğan, yaptığı açıklamayla Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurdu.

Sinan Oğan ilk turda elenirken, yüzde 50+1’i bulamayan Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tura kaldı.

Kimi destekleyeceğini açıklaması merakla beklenen Sinan Oğan ise ittifaklarla yaptığı görüşmeler ardından kararını bugün açıkladı. Kameralar karşısına geçen Sinan Oğan, hangi ittifakı destekleyeceğini şu sözlerle anlatı: “28 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu kritik öneme sahiptir. İkinci turda seçimde nasıl bir tutum alınması noktasında tabanımız, ittifak bileşenleriyle müzakereler yaptık. Her iki adayla görüşmede bizim kamuoyunca bilinen önceliklerimizi müzakere ettik. Herhangi bir pazarlık, taahhüt belirtmeksizin, kırmızı çizgilerimizi ifade ettik. Her iki aday ile bütün konuşma ve görüşmelerimiz karşılıklı nezaket ve saygı çerçevesinde gerçekleşmiştir. 28 Mayıs seçimleri ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sayın Erdoğan’ı destekleyeceğimizi ilan ediyorum.”

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.