DOLAR 32,3452 0.28%
EURO 35,1294 -0.04%
ALTIN 2.310,451,45
BITCOIN 22946583,71%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal

Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal

ABONE OL
Haziran 3, 2023 10:13
Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçimleri kazanması sonrasında Azerbaycan’da bir TV kanalının haber spikeri Kemal Kılıçdaroğlu’na ilginç yorumlar yaptı.

28 Mayıs Pazar günü yapılan 2. tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak yeniden cumhurbaşkanı seçilirken, seçimi yakından takip eden ülkeler arasında Azerbaycan’da vardı. Azerbaycan TV kanalında yapılan seçim sonucu sosyal medyada gündem oldu.

Haber spikerinin yaptığı yorum ise şöyle:
”Evet, Recep Tayyip Erdoğan yeniden kardeş ülkenin 5 yılı için Cumhurbaşkanı seçildi ve sanki kendi ülkemizin sevinciymiş gibi sevindik can kardeşlerimizin adına. Türkü ancak kanından genine, tepeden tırnağa Türk olan anlar. Bizim sözlüğümüzde “er” sözü “kahraman” sözüyle eşanlamlı olarak kullanılır ve her iki söz de Türk`ü belirler. Böyleyse Türk`ten başka dostu olmayan Türk`e sözün ilk anlamında olduğu gibi “er doğan kahraman” liderlik etmeli. Bu arada, Kılıçdaroğlu, senin kılıcının önü de arkası da uzun zamandan beri keskinliğini kaybetmiştir. Ve ya hay hayın gidip vay vayın kalmıştır. “Ve ya” sını ise Sayın Recep Tayyip Erdoğan demiştir. Önce Bay Kemal, sonra Bay Bay Kemal, nihayetinde ise vay vay Kemal”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.