DOLAR 32,3821 0.19%
EURO 35,0601 -0.09%
ALTIN 2.325,650,28
BITCOIN 2277049-1,37%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“ÖĞRENCİYSEN DOĞRU YERDESİN, SENİN ŞEHRİN KAYSERİ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de öğrenim görmek için gelen üniversite öğrencilerine desteğini her kulvarda sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükkılıç, kente öğrenim için gelen üniversite öğrencilerinin su faturalarının yüzde 50’sini karşılayarak bu konuda da destek sunuyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağladığı kolaylık ve gerçekleştirdiği desteklerden dolayı Kayseri’yi bir öğrenci dostu kent haline getiren Bütükkılıç, “Kayseri’miz makarr-ı ulema şehridir. Okur, okutur, okuyanı sever. Geçmişten günümüze öyle olmuştur, pek çok bilim insanı, âlim bu topraklardan çıkmıştır. Bundan sonra da öyle olacak inşallah. Biz de bu eğitim, öğretim, ilim zincirinin bir halkası olmak adına gücümüz elverdiği ölçüde öğrencilerimize eğitim-öğretim alanında destek olmak için destek ve kolaylık sağlıyoruz. Öğrenciysen doğru yerdesin. Senin şehrin Kayseri diyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadesinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde öğrencilere destek projeleri kapsamında da yer alan bu proje ile, Kayseri’de bulunan üniversitelerin lisans ve önlisans bölümlerinde örgün öğrenim gören öğrencilerin ikamet ettiği meskenler için öğrenim süresi boyunca tahakkuk edecek su bedelinin yarısı Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.