DOLAR 32,5148 -0.1%
EURO 34,9665 0.29%
ALTIN 2.431,940,38
BITCOIN 2064562-2,25%
Kayseri
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÖĞRENCİLERE LÖSEV’DEN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

ÖĞRENCİLERE LÖSEV’DEN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Develi Belediyesi ile Lösemili Çocuklar Vakfı(LÖSEV) Kayseri Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği hasta yakınlarına ve öğrencilere Lösemi hakkındaki bilgilendirme sunumu Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:32
ÖĞRENCİLERE LÖSEV’DEN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LÖSEV'in kuruluşundan, misyonundan, çalışmalarından ve yardımlarından bahsedildiği sunumda video ve slaytlarla öğrencilere ve Lösemi hastası olan ailelere bilgilendirme yapıldı. LÖSEV'in tamamen gönüllülük esasına dayanan bir yapısı olması ve bağışlarla çalışmalarını yürütüyor olmasından dolayı Türkiye'nin en güvenilir ilk on kurumu içerisine girmeyi başardığının belirtildiği sunumda daha sonra öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

             LÖSEV Kayseri Şubesi Develi’de öğrencilere lösemi hastalığı ve LÖSEV hakkında bilgilendirme imkanı sağladığı için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'a ve Belediye personellerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.