DOLAR 32,3483 0.29%
EURO 35,1390 -0.02%
ALTIN 2.307,641,34
BITCOIN 22861482,59%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ÖĞRENCİLERDEN POLİSE PLAKET

Kayseri de ortaokul öğrencileri geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları ahşap plaketi ilçede görev yapan polislere hediye etti. Sarıoğlan İlçesi Atatürk Ortaokulu 5 ve 6. Sınıf öğrencileri, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları ve tamamen geri dönüşüm malzemelerinden oluşan ahşap plaketi ,polis memurları adına ilçe emniyet amiri Hakan Taş’a verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÖĞRENCİLERDEN POLİSE PLAKET
Kayseri de ortaokul öğrencileri geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları ahşap plaketi ilçede görev yapan polislere hediye etti.
Sarıoğlan İlçesi Atatürk Ortaokulu 5 ve 6. Sınıf öğrencileri, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları ve tamamen geri dönüşüm malzemelerinden oluşan ahşap plaketi ,polis memurları adına ilçe emniyet amiri Hakan Taş’a verdi.Ziyaret de Sarıoğlan İlçe Kaymakam V.Murat Çürük de yer aldı.
Sarıoğlan Sosyal Yaşam Merkezi bünyesinde ‘’Mutlu Çocuklar Projesi ‘’ kapsamında bu yıl içerisinde ahşap yakma etkinliği yapılıyor.Bu çerçevede merkezdeki projede yeralan 14 öğrenci şuana kadar ,İstiklal Marşı’nın Kabulü,18 Mart Şehitler Günü ve Polis Haftası dolayısıyla, ahşapdan dönüştürülen malzemeler ile pazıl,fidan künyesi(91 adet) ,tablo yaptı.Bu parçalar ilçedeki sosyal etkinliklerde kullanılırken öğrenciler de eğitim aldılar.
Sarıoğlan Sosyal Yaşam Merkezi İdare Amiri Hasan Baldık,polisler için hazırladıkları plaketi palet ,ip ve vernikle hazırladıklarını ifade ederek , Mutlu Çocuklar Projesi kapsamında, önümüzdeki günlerde ,23 Nisan,Aşık Veysel’i anma günü,Anneler günü ve 19 Mayıs dolayısıyla da çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.
Sarıoğlan İlçe Emniyet Amirliği de ziyaret de öğrencilere düdük ve dedektif kartı hediye etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.