Milletvekili Şaban Çopuroğlu'ndan 23 Nisan mesajı

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Çopuroğlu mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği ve çocuklara bayram olarak ithaf edilen 23 Nisan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını simgeleyen tarihi bir gün olduğunu vurguladı.

Milletvekili Çopuroğlu, “23 Nisan 1920, aziz milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve bağımsızlık yolunda atılan en önemli adımlardan biri olarak tarihimizdeki müstesna yerini almıştır. Bu anlamlı gün, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz güvenin ve inancın en güzel göstergesidir,” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milli iradenin üstünlüğünü esas alan ve güçlü bir Türkiye hedefiyle çalıştıklarını belirten Çopuroğlu, “Çocuklarımıza daha adil, daha müreffeh ve daha güçlü bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz,” dedi.

Mesajının sonunda ise, “Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümünü ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum,” sözlerine yer verdi.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme