DOLAR 32,5597 0.25%
EURO 34,7026 -0.19%
ALTIN 2.485,910,07
BITCOIN 20562793,37%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Melikgazi’ye Kadın Eli Değecek

Melikgazi’ye Kadın Eli Değecek

Melikgazi’ye Kadın Eli Değecek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, partililerle bir araya gelerek seçim startını verdi. Gece gündüz çalışacaklarını belirten Karaoğlu, ‘’Yenilenmiş kadromuzla ayrım gözetmeksizin çalışarak CHP’nin Melikgazi’de yükselmesini sağlayacağız’’ dedi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:33
Melikgazi’ye Kadın Eli Değecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi’ye Kadın Eli Değecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, partililerle bir araya gelerek seçim startını verdi. Gece gündüz çalışacaklarını belirten Karaoğlu, ‘’Yenilenmiş kadromuzla ayrım gözetmeksizin çalışarak CHP’nin Melikgazi’de yükselmesini sağlayacağız’’ dedi.

CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, Kayseri İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda partililerle buluştu. Toplantıya CHP Kayseri Milletvekili Dr. Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Özer, İl Yöneticileri, İlçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Melikgazi İlçe Belediye Başkanlığına aday olduğunun kesinleşmesinin ardından seçim çalışmalarına başladığını belirten Dr. Sema Karaoğlu, ‘’Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Hiç kimsenin bu konuda şüphesi olmasın. Melikgazi’de insanlar artık CHP'nin Melikgazi Belediyesi'ni almasını istiyor. Yenilenmiş kadrosuyla, ayrım gözetmeksizin gece gündüz çalışarak CHP'nin Melikgazi’de yükselişini göreceğiz. Küçük hesap yapmayan ve kendi çıkarları için çalışan CHP'li istemiyoruz. Şunu belirteyim ki hiçbir zaman siyaset geçim aracım olmadı ve olmayacaktır’’ diye konuştu.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.