DOLAR 32,3541 0.31%
EURO 35,1553 -0.01%
ALTIN 2.308,771,39
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Mahçiçek, Serdar Yakar’ı Okuyucularıyla Buluşturdu

Mahçiçek, Serdar Yakar’ı Okuyucularıyla Buluşturdu

Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen Okur Yazar Buluşması programı kapsamında okur ve yazarlar bir araya gelmeye devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:36
Mahçiçek, Serdar Yakar’ı Okuyucularıyla Buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piazza Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında yazar Serdar Yakar, okuyucularıyla buluşarak, Onikişubat Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen kitabını imzaladı. Vatandaş tarafından yoğun ilgi gören yazar, Onikişubat Belediyesi’nin kültür ve sanat alanında yaptığı çalışmaları takdir ettiğini belirterek, Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti. Maraş’ı şairler ve yazarlar kenti olarak nitelendiren Yakar, Başkan Mahçiçek’in her zaman edebiyat dünyasına destek olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Serdar Yakar’ın Kahramanmaraş için çok önemli bir yazar olduğunu, bu yıl Onikişubat Belediyesi takvim çalışmasında da yazar Yakar’ın desteğiyle Kahramanmaraşlı şairlerin eserlerini bir araya getirdiklerini belirtti.

İlerleyen süreçlerde de yazar Serdar Yakar ile çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’ta böyle eserlerin ortaya çıkmasından dolayı çok gururlu olduğunu ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.