DOLAR 32,8782 0.73%
EURO 35,4862 0.5%
ALTIN 2.503,540,79
BITCOIN 20173340,23%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Londra’da Müslümanlara Saldırı Düzenlendi- Müslümanlara Saldırı

Londra’da Müslümanlara Saldırı Düzenlendi- Müslümanlara Saldırı

Londra son dakika haberi... Londra'da bir grup, cami önünde bekleyen Müslüman gruba çekiç ve sopalarla saldırdı. İşte o görüntüler.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:52
Londra’da Müslümanlara Saldırı Düzenlendi- Müslümanlara Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Londra polisi, tarafından açıklanan detaylara göre Londra Cannon Caddesi üzerinde yer alan Ashaadibi Mescidi ve Toplum Merkezi önünde Cuma namazı için bekleyen kişilere 20'li yaşlarda bir gurubun saldırı düzenlediği ifade edildi.

Ayrıca söz konususu saldırı yerel saate göre 13:00'da meydana geldi.

Saldırganlar çekiç ve sopalarla gruba saldırdılar.

İslam karşıtı sloganlar atarak ve küfürler savurarak saldıran grup saldırı sonrasında araçlarına bindiler ve olay yerinden kaçmak istediler.

Polisi arayan ve durumu izah eden Müslümanlar grubun kaçmasına engel olmaya çalıştı. Bir Müslüman aracın üzerine çıktı ancak saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Londra polisi tarafından yapılan açıklamada ise saldırıya uğrayanlar arasında yer alan 27 yaşında bir kişinin başından yaralandığı ifade edildi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

Saldırganları yakalamak için polislerin arama çalışmalarının sürdüğünü söylendi.

İŞTE OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.