Londra polisi, tarafından açıklanan detaylara göre Londra Cannon Caddesi üzerinde yer alan Ashaadibi Mescidi ve Toplum Merkezi önünde Cuma namazı için bekleyen kişilere 20'li yaşlarda bir gurubun saldırı düzenlediği ifade edildi.
Ayrıca söz konususu saldırı yerel saate göre 13:00'da meydana geldi.
Saldırganlar çekiç ve sopalarla gruba saldırdılar.
İslam karşıtı sloganlar atarak ve küfürler savurarak saldıran grup saldırı sonrasında araçlarına bindiler ve olay yerinden kaçmak istediler.
Polisi arayan ve durumu izah eden Müslümanlar grubun kaçmasına engel olmaya çalıştı. Bir Müslüman aracın üzerine çıktı ancak saldırganlar olay yerinden kaçtı.
Londra polisi tarafından yapılan açıklamada ise saldırıya uğrayanlar arasında yer alan 27 yaşında bir kişinin başından yaralandığı ifade edildi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.
Saldırganları yakalamak için polislerin arama çalışmalarının sürdüğünü söylendi.
İŞTE OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ
GÜNDEM
11 saat önceGÜNDEM
7 gün önceGÜNDEM
10 gün önceGÜNDEM
12 gün önceGÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
14 gün önceUNCATEGORİZED
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.