DOLAR 32,5826 0.03%
EURO 34,9286 0.09%
ALTIN 2.433,740,17
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
“Kulüp bu şehirde yaşayan herkesin”

“Kulüp bu şehirde yaşayan herkesin”

ABONE OL
Aralık 23, 2022 11:39
“Kulüp bu şehirde yaşayan herkesin”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ(1HA) –Kayserispor’un 1’inci Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni 2-0’lik sonuçla yendiği Gençlerbirliği maçı sonrası açıklama yapan kulüp başkanı Ali Çamlı, “Sadece 10 – 20 kişilik yönetim kurulu burayı idare etmez, o kulüp bu şehirde yaşayan herkesin” dedi.

Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor 5’inci Tur maçında 1’inci Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni 2-0’lık sonuçla mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Kayserispor bıraktığı yerden devam ediyor. İnşallah sizlerin, şehrin ve sporcularımızın katkılarıyla Kayserispor her gün daha iyi olacak. Bundan emin olun. Onurla ilgili bir sorun yok diye daha öncede söyledim. Bir konuları kendi aramızda görüştük, sıkıntı edecek bir durum yok. Ben galibiyetlere alışığım, Kayserispor için bunlar sürpriz sonuçlar değil. Benim en sevindiğim şey ne oynadığını bilen bir takımımız var. Sistemini oturtturmuş, sahada ne yaptığını bilen bir Kayserispor var. Çok daha iyi olacak. Maç kaybedebiliriz, skor alamayabiliriz ama bundan sonraki süreçlerde herkesin zevkle izlediği, futboldan keyif aldığı, Kayserispor’u bütün futbolseverlere keyif verdiği bir takım olması için gayret gösteriyoruz. Müsterih olun, Kayserispor iyi bir camia, şehir sahiplensin, ben genel kurulda da söyledim, buraya sembolik olarak bir başkan gerekiyordu ben buranın başkanı oldum ama bu şehrin 1,5 milyon yaşayanı bu kulübün sahibi ve başkanı. Sadece 10 – 20 kişilik yönetim kurulu burayı idare etmez, o kulüp bu şehirde yaşayan herkesin, dünyanın her yerinde ki Kayserililerin bu kulüpte hakkı var. Herkes bu kulübe gelebilir. Benim şehirden ricam zor bir görev aldı diyorlar, ben zor bir görev almadım, çok keyifli ve şehrimin en değerli markasının başkanlığını bize verdiler bu bir şereftir. İnşallah başarılı oluruz temennimiz bu. Biz bu yola başarılı olacağız diye çıktık, pes etmek yok. Her gün bir adım ileriye” açıklamasında bulundu.

Onur Bulut’un temsilcilerinden Cengiz Erten ise “Başkanımız davet etti, maçı izledik. Gayet güzel bir maç oldu. Daha sonra bir görüşmemiz olacak. Diğer açıklamayı başkanımız yapar” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.