DOLAR 32,3498 0.3%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.304,851,21
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Kocasinan’da Temizlik Seferberliği

Kocasinan’da Temizlik Seferberliği

Kocasinan Belediyesi tarafından Kocasinan Gönüllüsü Platformu üyelerinin katılımıyla ‘Çevremizi Temiz Tutmaya Kapımızın Önünden Başlıyoruz’ sloganıyla temizlik etkinliği düzenlendi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:18
Kocasinan’da Temizlik Seferberliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediyesi tarafından Kocasinan Gönüllüsü Platformu üyelerinin katılımıyla ‘Çevremizi Temiz Tutmaya Kapımızın Önünden Başlıyoruz’ sloganıyla temizlik etkinliği düzenlendi.

Erciyesevler Mahallesi’ndeki etkinliğe platform üyeleriyle birlikte katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başta çevre ve temizlik olmak üzere toplumsal duyarlılık gerektiren bütün konularda çeşitli etkinlikler düzenleyerek, toplumsal bilincinartırılmasına katı sağladıklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinin aktif olarak katılımını sağlayarak, çevre konusunda toplumsal bilincin artırılmasını amaçlayan etkinlik hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar; “Kocasinan’ımız, yaşadığımız çevre ve insanlarımız için bir şeyler yapmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.  Düzenlenen etkinliğin mahalle sakinlerinden gelen istek ve talepler doğrultusunda şekillendiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları söyledi;

 

“Temizlik alışkanlığı noktasında,  Erciyesevler Mahallesi sakinlerimizden gelen talep doğrultusunda Kocasinan Gönüllüsü Platformu olarak bir şeyler yapmak istedik.Oluşturduğumuz platform, insanlar arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayla ilgili birçok konuda aktif olarak çalışıyor. Ancak bizler,toplumsal ihtiyaçların karşılanması noktasında beraberce yapabileceğimiz işlerin hepsini Kocasinan Gönüllüsü başlığı altında çözelim istiyoruz.Mahallemizde, yaşadığımız çevremizde yaşlı insanlar ve küçük çocuklarımız var. Bunlarla ve toplumun genelini ilgilendiren konularda bilinçlendirmeyle ilgili insanların, kendi birikimlerini aktaracakları konular bulunuyor. Bütün bunlar için‘Kocasinan Gönüllüsü’ bizler adına büyükçe bir platform. Gönüllülük esasına dayanan bu platformu bütün mahallelerimizde yaygın hale getirerek,bundan sonra hep beraberce Kocasinan Gönüllüsü çatısı altında şehrimiz, Kocasinan’ımız, yaşadığımız çevre ve insanlarımız için birşeyler yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız.”

Duyarlılıklarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden ve etkinliği Kocasinan geneline yaygınlaştırmak istediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şöyle devam etti; “Yaşadığımız çevre hepimizin.Önemli olan buraların temiz tutulması noktasında bir duyarlılığımızın olmasıdır. ‘Biz kirletelim belediye gelsin temizlesin’anlayışı çok yanlış bir anlayış. Buradanbaktığımız zaman, hem işgücü noktasında hem de tasarruf noktasında sokağa atılmasını önlediğiniz her bir çöple ekonomiye dolaylı yoldan katkı sağlamış oluyorsunuz. Bu hassasiyetin buradan başlayarak tüm Kocasinan’a dalga dalga yayılmasını sağlamalıyız. Başta çevre ve trafik olmak üzere Kocasinan Gönüllüsü çatısı altında toplumsal duyarlılık gerektiren konularda etkinlikler düzenleyeceğiz. Daha yaşanabilir bir Kocasinan vedaha yaşanabilir bir Kayseri’yi gerek yeşil alanlarıyla gerekse daha modern bir çevresiyle hep birlikte el birliğiyle inşa edeceğiz.”

Etkinlik kapsamında Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinleriyle birlikte yol ve kaldırımlarda temizlik yaptı.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.