DOLAR 32,3313 0.23%
EURO 35,0433 -0.26%
ALTIN 2.282,970,25
BITCOIN 22839181,30%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kısa film yarışmasında birincilik Kayseri’ye geldi

Kısa film yarışmasında birincilik Kayseri’ye geldi

KAYSERİ (1HA) – Sabancı Kültür Vakfı tarafından düzenlenen ‘Yeni Dünya Meslekleri’ temalı kısa film yarışmasında Bluport Creative Medya Ajansı tarafından hazırlanan ‘Ziyaretçi’ isimli kısa film birinci olarak ödülü Kayseri’ye kazandırdı. Bu yıl “Konu Uzun, Film Kısa” sloganıyla “Yeni Dünyada, Yeni Meslekler” temasıyla düzenlenen Sabancı Vakfı 6. Kısa Film Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Yarışmada Kayseri Bluport Creative Medya Ajansı tarafından hazırlanan ‘Ziyaretçi’ isimli kısa film birinciliği kazandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:11
Kısa film yarışmasında birincilik Kayseri’ye geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gururlu olduklarını söyleyen Bluport Creative Reklam Ajansı Genel Müdürü Doğan Tekatlı, “Yönetmenimiz ve senaristimiz Zafer Geyikçi zaten her şeyi ile filmin başarısındaki en büyük etkiye ve çabaya sahip bir insan. Bu doğrultuda Zafer arkadaşımızla beraber son dönemde karekod konularının hayatımızda ciddi bir yer kapladığını gördükten sonra bunu ölüm temasıyla birleştirdik ve filmde çok küçük ince mesajlarla ironiler yakaladık. Nitekim günün sonunda da Sabancı Kültür Vakfı filmi birincilikle taçlandırdı. Bundan önce 5 defa düzenlenmiş yarışmanın 6’ncısında ilk defa birincilik Anadolu’ya geldi. Anadolu’dan bir isim ve şirket kazanmış oldu. Bu noktada zaten Bluport’un edindiği ana tema gelecek vaad eden, potansiyelini bilen, yeteneği olan gençleri bir arada toplayıp bu yeteneklerini ulusal ve uluslararası düzeyde göstermeye çalışmak” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.