Kırmızı bültenli 5 suçlu Türkiye'de

Gürcistan'da yakalanan ve aralarında Kırmızı Bülten'le arananların da bulunduğu 5 kişi, adli sürecin ardından Türkiye'ye getirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası ve ulusal düzeyde aranan 5 kişinin Gürcistan’da yakalanarak Türkiye’ye iade edildiğini açıkladı. Kırmızı Bülten’le aranan A.A.Y., A.D. ve O.Ç. ile ulusal düzeyde aranan İ.K. ve G.Y., yürütülen adli süreçlerin ardından Türkiye’ye getirildi.

Operasyonun, Adalet Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol-Europol Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirildiği belirtildi.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Bakan Yerlikaya, “Bizden kaçamayacaklar. Bu kabine dönemimizde 369 suçlunun ülkemize iadesini sağladık” ifadelerini kullandı.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme