DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0781 -0.15%
ALTIN 2.298,450,94
BITCOIN 22916341,28%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

KİGADER’den Başkan Gökhan Ülke’ye Ziyaret

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke’yi makamında ziyaret etti. Başkan Ülke, ‘’Kayseri’deki medya mensuplarına her zaman destek olduklarını’’ ifade etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, Başkan Yardıcıları Mehmet Uzel ve İlhan İncetürkmen, üye Öner Çalış tarafından Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke’yi ziyaret etti. KİGADER’in çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Duygu Uludaşdemir, ‘’Kayseri’deki internet gazetecilerinin bir araya geldiği KİGADER, dernek statüsünde yer almaktadır. Amacımız internet gazetecilerinin kurumsal çalışma sistemi içerisinde faaliyet göstermelerini desteklemektir. İnternet Yasası’nın çıkmasını bekliyoruz. Kurumsal olarak faaliyet gösteren internet sitelerinin çoğalması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ diye konuştu. 

Kayseri’deki gazetecilerin şehir hayatındaki önemine değinen Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ‘’Gazeteciler, hizmetlerimizi ve projelerimizi vatandaşlarımıza aktarmamız için yardımcı olmaktadır. Basın ve siyasetçilerin arasındaki ilişkilerin güçlü olması önem taşımaktadır. Gazetecilerin yanında yer almaya devam edeceğiz’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.