DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,941,35
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KEŞLİK DE MUHTAR KEDİ EVİ YAPTI

KEŞLİK DE MUHTAR KEDİ EVİ YAPTI

ABONE OL
Aralık 21, 2022 14:41
KEŞLİK DE MUHTAR KEDİ EVİ YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahipsiz 50 kediye bakan muhtar, onlar için kedievi yaptı

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Keşlik Mahallesinde Muhtar Emir Metin, yaklaşık 50 kediye bakıyor. Onlar için kedievi yapan Metin, her gün kedileri beslemeyi de ihmal etmiyor.

Hayvanlara yapılan eziyet haberleri gündemdeyken, Yeşilhisar ilçesinden yürek ısıtan haberler geliyor. Keşlik Mahallesi Muhtarı Emir Metin, sahipsiz sokak kedilerine sahip çıktı. Havaların soğumasıyla birlikte besin bulmakta da zorlanan 50’ye yakın kedi için barınma yeri yapan Metin, onları yemek artıkları ve mamalarla beslemeyi ihmal etmiyor.

Kış aylarında kedilere kimsenin bakamadığını söyleyen muhtar Metin, “Köyümüz yazlıkçı bir köy olduğundan kışın çok az kişi kalıyor. Bu hayvanlara bakacak kimse bulunmuyor. Bu yıl bunlar için bir kedievi yapmayı düşündüm ve yaptırdım. Hem kedilere yuva olsun hem de mamalarını veriyorum. İçine girip yatıyor ve mama yiyorlar. Hayırseverlerimizden de Allah razı olsun. Bize mana desteği veriyorlar. Bu şekilde kediler mutlu, biz de mutluyuz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.