DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9515 0.25%
ALTIN 2.422,730,00
BITCOIN %
Kayseri
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekipleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şüpheliyi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:53
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan kişilerin yakalanması için operasyon yaptı. Bu kapsamda Şirintepe ve Kılıçaslan Mahallelerinde belirlenen adreslere baskın yapıldı.
Operasyonlarda, hakkında ‘Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Hırsızlık’ suçundan 10 yıl 4 ay 20 kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. K. İİimli kadın ile hakkında ‘Kasten Yaralama ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, kabul etmek, Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan 13 yıl hapis cezası olan M.H. yakalandı.
Gözaltına alınan kişiler, emniyetteki işlemleri ardından Bünyan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna ve Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.