DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8420 0.24%
ALTIN 2.513,551,18
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayseri Valisine tepki

Genel Başkan Danışmanı Özvarinli'den Kayseri Valisine tepki KAYSERİ,(BGC)-İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kocasinan Belediye Eski Başkan Adayı Hasan Sami Özvaranli, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'ın Pınarbaşı ilçesine yaptığı ziyarette Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ve Ak Parti İlçe Başkanı ilçe turu yapmasına tepki göstererek sosyal medya hesabından " Sayın Vali AKP'nin mi Valisisin, Devletin mi karar ver? mesajı paylaştı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın bugün Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. İlçe esnafını ile görüşen Vali Şehmus Günaydın vatandaşlarla görüştü. Vali Günaydın’ın Pınarbaşı ziyaretinde Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ve Ak Parti İlçe Başkanın eşlik etmesine tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kocasinan Belediye Eski Başkan Adayı Hasan Sami Özvaranli, ” Sayın Vali bey AKP’nin mi Valisisin, Devletin mi karar ver! Kayseri Valisinin Pınarbaşı ziyaretine AKP milletvekili ve ilçe başkanı eşlik etmiş. Bir İlçemize koskoca vali gitmiş AKP’liler dışında yanında gezip ilçeyi anlatacak kimse yok mu? Devletin ilçede görevli müdürleri nerede? Devlet valisi böyle mi gezer? Sabah akşam görüştüğün Cumhur İttifakının vekilleri, gezilerde kol kola yürüdüğün AKP’nin yöneticileri ve vekilleri.
AKP’ye oy vermeyenlerin valisi kim? Mesela Ankara’da toplantı yapacak olsak biz Millet ittifakı olarak ne yapacağız? Biz valiliği böyle öğrenmedik nereden biliyorsun diyorsan Vali Mehmet Varinli’den… Devletin valisi olma şerefi herkese nasip olmaz, olmasında zaten” paylaşımında bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.