DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 34,9802 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ DE YOL ÇALIŞMALARI

KAYSERİ DE YOL ÇALIŞMALARI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayıp Talas Bulvarı'nda son bulacak şekilde planlanan ana yol projesinde, 15 Temmuz Bulvarı’nın Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile bağlantısını sağlayacak olan kavşakta son aşamaya gelinen çalışmaları inceledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:59
KAYSERİ DE YOL ÇALIŞMALARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin ulaşım altyapısını daha da geliştirmek ve önemli güzergâhlar başta olmak üzere, şehir genelinde ulaşım konforunu en üst seviyeye çıkarmak için yoğun mesai harcayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, devam eden yol yapım çalışmalarını titizlikle takip ediyor.

Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda endüstri ve ticaret merkezi Kayseri’nin önemli üretim merkezlerinden biri olan Organize Sanayi Bölgesi’nden başlayarak Talas’a kadar uzanacak ana arter üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki yol ve kavşak düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulundu. Hummalı şekilde devam eden ve son aşamaya gelinen çalışmalardaki incelemeleri esnasında Başkan Büyükkılıç’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.