DOLAR 32,4319 0.22%
EURO 34,9986 -0.22%
ALTIN 2.327,150,33
BITCOIN 22970012,07%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAYSERİ DE YANGIN

Kayseri Erkilet’te meydana gelen ev yangınında, evi yanan ailenin dramı ortaya çıktı. Kendilerini ziyarete gelen Kazım Yücel’e dert yanan evin hanımı, borçlarından dolayı elektriklerinin kesik olduğunu ve yanan evlerini tamir ettirecek imkanlarının olmadığını anlattı. Geçtiğimiz günlerde Erkilet Mahallesi’nde isminin verilmesini istemeyen bir ailenin evinde yangın çıktı. Alevler, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Kira olan evin bir bölümü tamamen yandı. Yangının ardından aile dramı ortaya çıktı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yardım için birçok yeri arayan aileye, Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grupbaşkanı Kazım Yücel, ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Yaşananları anlatan evin hanımı, yangının çıktığı günün sabahında borç nedeniyle elektriklerinin kesildiğini aktardı. Kocasının emekli olduğunu ve zor geçindiklerini belirten 3 çocuk annesi, “Ev sahibi bana (Evi sana nasıl verdiysem öyle isterim, yoksa çık git) dedi. Yangın sonrası belediye ve kaymakamlıktan hiç gelip soran olmadı. Eşim emekli. Ben fazla bir şey istemiyorum. Evimizin onarılması yeter.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.