KAYSERİ DE OFF-ROAD FESTİVALİ
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilhisar Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen ve nefes kesen yarışlara sahne olan 1'inci Off-Road Festivali'ne toplam 60 ilden 250 araçlık Off-Road kulüpleri katıldı.Yeşilhisar ilçesi, Akköy Barajı havzasında gerçekleştir
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilhisar Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen ve nefes kesen yarışlara sahne olan 1’inci Off-Road Festivali’ne toplam 60 ilden 250 araçlık Off-Road kulüpleri katıldı.
Yeşilhisar ilçesi, Akköy Barajı havzasında gerçekleştirilen ve 4x4 KAYSANOFF Adventure etiketi ile organize edilen Off-Road festivali, iki gün sürdü.
Sorunsuz bir şekilde tamamlanan ve Off-Road kulüpleri tarafından tam not alan festival, renkli görüntülere sahne oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilhisar Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen festivalde, sürücüler zorlu parkurda büyük mücadele verdi.
Festivale, Denizli, Ordu, Samsun, Sivas, Trabzon ve Tokat gibi toplam 60 ilden gelen 250 araçlık Off-Road kulüpleri katılarak, büyük ilgi gösterdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, katılımın üst seviyede olmasının sevindirici olduğunu vurgulayarak, festivale emeklerinden dolayı başta Kayseri Valisi Gökmen Çiçek olmak üzere Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ve katılımcılara teşekkür etti.