DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,440,11
BITCOIN 2102034-3,37%
Kayseri
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayseri’de Fuhuş Operasyonu: 10 Gözaltı

KAYSERİ, (BGC)- Kayseri’de polis, sosyal medya hesapları üzerinden fuhşa zemin hazırlandığı bilgisi üzerine belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Çoğunluğu kadın 10 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, toplanan bilgiler doğrultusunda çalışma başlattı. Ö.A., S.A., F.S., Z.K., Y.D., M.D., G.Ö., S.Ö., S.Ö., K.Ö., isimli şahısların sosyal paylaşım siteleri üzerinden yayınladıkları ilanlar veya bu mecralar aracılığıyla verilmiş ilanlarla Kayseri ve çevre illerden müşteri bularak para karşılığında fuhuş amaçlı bayanları pazarladıkları belirlendi. Şahısların ayrıca, maddi durumu iyi olmayan bayanların çaresizliğinden yararlanarak fuhuşa sürükledikleri, fuhuşa aracılık edip yer ve imkan sağladıkları, geçimlerini bu yolla temin ederek haksız kazanç elde ettikleri, fuhuş için kendi ikametlerini veya tanıdıklarına ait başka evleri kullandıkları, evini kullandıran erkeklere bayanları sundukları, birbirleriyle irtibatlı olarak planlı ve koordineli bir şekilde çalıştıkları tespit edildi.

Polis, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskında, Ö.A., S.A., F.S., Z.K., Y.D., M.D., G.Ö., S.Ö., S.Ö., K.Ö., isimli şüpheliler gözaltına alındı. Çoğunluğu kadın olan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.