DOLAR 32,5081 0.17%
EURO 34,7925 0.14%
ALTIN 2.491,851,21
BITCOIN 20679665,03%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri’de 5 firari yakayı ele verdi

Kayseri’de 5 firari yakayı ele verdi

KAYSERİ (1HA) - Kayseri'de polis ekipleri tarafından farklı adreslerde yapılan operasyonlarda hırsızlık ve yağma suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari yakalandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:34
Kayseri’de 5 firari yakayı ele verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından Aydınlıkevler Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Battalgazi Mahallesi, Gesi Fatih Mahallesi, Kılıçaslan Mahallelerinde ve farklı adreslerde operasyon düzenlendi. Hakkında ‘Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M. K. İsimli şahıs, hakkında ‘Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ve Silahla Yağma’ suçlarından 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan V. C. İsimli şahıs, hakkında ‘Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan 7 yıl 16 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C. K. İsimli şahıs, hakkında ‘Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan 7 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan U. K. İsimli şahıs ve hakkında ‘Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 5 YIL kesinleşmiş hapis cezası bulunan G. K. isimli şahıs ile birlikte çeşitli suçlardan aranan toplam 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan, 9 şahıs adliyede işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Kesinleşmiş hapis cezası olan 5 şahıs ise işlemlerinin ardından Gültepe ve Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.