DOLAR 32,3749 0.15%
EURO 34,9506 -0.37%
ALTIN 2.324,220,22
BITCOIN 2261730-0,46%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU YATIRIMI

KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU YATIRIMI

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:10
KATI ATIK TRANSFER İSTASYONU YATIRIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5 ilçenin evsel nitelikli atıklarının katı atık düzenli depolama tesisine taşınacağı Bünyan ilçesi sınırlarında hizmete açılan 30 milyon TL maliyetle yapılan ‘Bünyan Katı Atık Transfer İstasyonu’nu inceledi.

Büyükşehir Belediyesi, Katı Atık Master Planı çerçevesinde planlanan katı atık transfer istasyonlarından ilkini Bünyan ilçesinde işletmeye aldı. Başkan Büyükkılıç, hizmete giren istasyonu gezerek, incelemelerde bulundu.

İnceleme esnasında, Başkan Büyükkılıç’a Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ile daire başkanları ve müdürler eşlik etti.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanı Buket Ergin’den tesis hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, istasyona transferin sağlanabilmesi için yeni alınan çekici ve semitreyleri inceledi.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizin doğusunda çöp transfer istasyonunu hayata geçirmiş oluyoruz. 5 ilçemizin çöplerini, evsel atıklarını toplaması söz konusudur. 5 ilçemiz, Bünyan’ımız, Sarıoğlan’ımız, Felahiye’miz, Özvatan’ımız ve Akkışla’mızdır. Rastgele yerlere, uygunsuz koşullarda çöplerin atılmasına engel olmak adına değerli belediye başkanlarımızla istişarelerimiz sonrasında bu bölgede transfer istasyonunu hayata geçirelim diye karar almıştık, tamamlandı” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.