DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0836 -0.14%
ALTIN 2.301,021,05
BITCOIN 22791750,57%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KARİYER GÜNLERİ’NDE ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

KARİYER GÜNLERİ’NDE ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

ABONE OL
Aralık 2, 2022 13:26
KARİYER GÜNLERİ’NDE ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri’ni devam ettirerek, Yaman Dede Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda öğrencilerle buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, genç dostu belediyecilik anlayışı ile okullarda düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Yaman Dede Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda gençlerle bir araya geldi.

Okul girişinde okul yönetimi ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç, okulun konferans salonunda, öğrencilerle keyifli ve samimi ortamda sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.

Eğitimin önemine işaret eden Başkan Büyükkılıç, “Bizim eğitimli, donanımlı, öz güven içerisinde olmamız lazım. Sosyalleşmemiz lazım, toplumdan ayrıksı olmamamız lazım, değerlerimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

Büyükkılıç, gençlere nasihatlerde bulunarak, “Biz vatanımıza, insanlara hizmete sevdalı, çalışmayı ibadet bilen bir anlayışın sahibiyiz. Bir gün daha ileriye nasıl giderizin kaygısını taşırız. Sizlerin başarıdan başarıya koşmanız lazım. Mazeret yok, çalışmak var, yabancı dil, olmazsa olmazınız olacak” diye konuştu.

Şehircilik anlayışı açısından gece gündüz demeden çalışıp, koşturduklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Türkiye’de 30 büyükşehir var, Kayseri bunların arasında yatırıma en çok pay ayıran şehir olarak ödüle layık görüldü. İsrafın çok şükür ne olduğunu bilen bir anlayışın sahibiyiz. Haram, helal duygusuyla farkında olan anlayışın sahibiyiz, kamu ve yetim hakkını, kimsesizin kimsesi olma anlayışının sahibiyiz. Bu edeple, bu öğretiyle, bu inançla büyüdük” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya konusunda uyarılarda bulunan Başkan Büyükkılıç, gençlere bol bol kitap okumaları tavsiyelerinde de bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.