DOLAR 32,4915 0.13%
EURO 34,8062 0.21%
ALTIN 2.489,991,14
BITCOIN 2027384-0,66%
Kayseri
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAPALI PAZAR YERİ VE MİNİ TERMİNALDE İNCELEMELERDE BULUNDU

KAPALI PAZAR YERİ VE MİNİ TERMİNALDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:06
KAPALI PAZAR YERİ VE MİNİ TERMİNALDE İNCELEMELERDE BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile ilçemiz kadın kooperatifini ziyaret ederek Kadın girişimcilerimizle bir araya geldik. Geliştirdikleri ürünleri tadarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldık.
Bünyan’ımızın kadın girişimcilerine desteklerimizin sonsuz olduğunu belirtiyor, başarılı çalışmaları için her birini kutluyorum.Bünyan’ımıza ayrıcalık kazandıracak, ilçemizi geleceğe taşıyarak büyük katkılar sağlayacak değerli projemiz Kayabaşı Cam Seyir Terasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile incelemelerde bulunduk.
Bu proje ve bunun gibi hayata geçmiş ve geçecek olan diğer tüm projelerimizde bizlere verdiği büyük destek için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ‘a ve Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum.

ÇÖP TRANSFER İSTASYONUMUZ HAYIRLI OLSUN

Artık Bünyan’ımızın kalbine dökülen çöp yığınları yok. Artık çöp yığınları nedeniyle çıkan yangınlar, yığınlar nedeniyle ilçemize toplanan hayvan ve haşereler yok. Artık halkımızın sağlığını tehdit eden bir ortam yok.
Bunlar yerine en yakın zamanda çöplüğün temizliğini yaparak ağaçlandıracağımız yeşil bir alan, Bünyan’ımızda daha güzel doğa ve halkımıza tertemiz bir gelecek var.
Bugün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile birlikte ilçemizin ve tüm halkımızın geleceğini kurtaracak proje olan Çöp Transfer İstasyonumuzun ilk aktarımını gerçekleştirerek startını verdik.
Bu değerli proje ile Bünyan’ımızın ve tüm halkımızın geleceğini kurtaran Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyor, startını verdiğimiz aktarım istasyonunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.