Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkım çalışmalarında sona gelindi. Gürültü ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla yoğun çalışma içerisine giren Büyükşehir ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.
Seçim vaatlerinde ilk sıralarda yer alan kale eteğindeki evlerin kamulaştırılması ve ardından yıkılması hususunu göreve geldiği ilk günden bu yana takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile süren yıkım çalışmalarında sona gelindi.
283 konut ve 17 işyerinin kamulaştırmasını kapsayan bölgede vatandaşlar, yaklaşımlarından dolayı Başkan Beyazgül'e teşekkür ettiler. 32 bin 100 metrekarelik alanda yer alan harabeye dönüşmüş yapıların yıkılmasını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, yıllardır bölgede süren sorunun Başkan Beyazgül ile çözüme kavuştuğunu dile getirdiler.
Vatandaşlar, “Binalar kendiliğinden artık yıkılıyordu. Soruna Başkan Beyazgül el attı ve alanı kamulaştırdı. Mevcut yerin turizme kazandırılması da bizleri mutlu ediyor. Tüm çalışmalarından dolayı Başkan Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
GÜNDEM
11 saat öncePOLİTİKA
2 gün önceGÜNDEM
3 gün önceSPOR
4 gün önceGÜNDEM
6 gün önceGÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
16 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.