DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.323,700,20
BITCOIN %
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
İzmir Urla Belediyesinin Atatürk Heykeli Şaşkına Çevirdi !

İzmir Urla Belediyesinin Atatürk Heykeli Şaşkına Çevirdi !

İzmir'in Urla ilçesinde yapılan Atatürk heykeli gören herkesi şaşkına çevirdi. Ayrıca bu heykel için tepkiler peş peşe geldi. Konu ile ilgili olarak LGBT'liler tarafından kullanılan gökkuşağı renklerinin heykelde tercih edilmesi Atatürk üzerinden prim yapıldığı eleştirilerini beraberinde getirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:00
İzmir Urla Belediyesinin Atatürk Heykeli Şaşkına Çevirdi !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir'in Urla ilçesinde yapılan Atatürk heykeli görenleri şaşkına çevirirken heykel için kullanılan renkler tepkileri de beraberinde getirdi. Bu heykele ilişkin Atatürk üzerinden prim yapıldığına dair eleştiriler belediyelere yöneltildi ancak yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı.

HEYKEL ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLDU

Urla Belediyesi'nin imzasını taşıyan heykelin yapısı tartışmalara neden oldu. Urla'daki Zeytinli Köşk'te sergilenen heykel, renkli yapısıyla diğer heykellerden farklı görünüyor. Bu heykel binlerce kişi tarafından eleştirilerin odağı haline gelirken Belediye Yetkilileri tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medyada da gündem olan heykele birçok yorum yapıldı. Heykelin Atatürk'e benzemediği yönünde yapılan eleştiriler haricinde 'Atatürk'ü Koruma Kanunu'nun derhal işletilmesi gerektiği belirtildi.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.