DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20585701,62%
Kayseri
22°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İzmir’den Acı Haber! Polis Memuru Şehit Oldu

İzmir’den Acı Haber! Polis Memuru Şehit Oldu

İzmir son dakika haberi.. İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol güvenliğini sağlamak için görevli olan trafik polisine hızla gelen bir başka araç çarpması soncunda hastaneye kaldırılan trafik polisinin şehit olduğu bildirildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:11
İzmir’den Acı Haber! Polis Memuru Şehit Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafik kazasında yol güvenliğini sağlamak isteyen trafik polisine hızla gelen bir başka araç çarptı. Trafik polisi kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Torbalı ilçesinde, İzmir-Aydın kara yolu Ödemiş Köprüsü'nde maddi hasarlı bir kaza meydana geldi. Bölgeye gelen polis ekipleri, kaza nedeniyle yolda güvenlik önlemi almak istedi. Bu sırada, 35 COM 58 plakalı araç, yol güvenliğini sağlamak isteyen Tahir K. isimli görevli trafik polisine çarptı. Trafik polisi, çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru, daha sonra da ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, araç sürücüsü de gözaltına alındı.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.