DOLAR 32,5524 0.01%
EURO 34,8280 -0.13%
ALTIN 2.438,810,37
BITCOIN 2110468-2,82%
Kayseri
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK İLK

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK İLK

ABONE OL
Mayıs 26, 2023 11:27
İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK İLK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. spor ve istihdama katkı sağlayacak yeni bir kursa daha imza atarak Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve şehirdeki mesleki eğitim ile kültür faaliyetlerinin adeta öncüsü konumunda olan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), sürekli olarak ihtiyaca yönelik yeni kurslar düzenleyerek hem istihdama hem de ilgili sektöre katkı sağladığı faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda pek çok konudaki kurslarına bir yenisini daha ekleyerek hizmet veren KAYMEK, Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu’nu başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler sonrası afet bölgesi Kahramanmaraş’ın Göksun ve Elbistan ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, deprem bölgesinde Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile de bir araya geldi.

Yüzyılın felaketi 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası Türkiye’nin seferber olup, tek yürek olarak depremin yaralarını sararken, deprem bölgesi ve Kayseri arasında adeta mekik dokuyan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir kez daha afet bölgesi Kahramanmaraş’ın Göksun ve Elbistan ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak deprem bölgesi Göksun’da Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve belediye çalışanlarını ziyaret ederek kendilerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Büyükkılıç, belediye binasını gezerek, hem vatandaşlarla hem de personelle sohbet etti.

SAHA ÇİMLERİ GÖZETİLECEK, İSTİHDAM SAHAYA İNECEK

KAYMEK’in açtığı, saha bakım personelleri için Futbol Saha Bakım Elemanı Kursu sayesinde, futbol sahalarındaki kaliteli çim oluşumu ve sürdürülebilirlik eğitimi ile çimin on iki ay boyunca uyanık kalmasının eğitimi verilirken, öte yandan spor alanındaki sahalarda, sporun yanı sıra istihdam da sağlanmış olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabahın ilk ışıkları ile Ali Dağı’nda sabah yürüyüşü yaptı.

Bir doktor olarak sağlık için yürüyüşün ve sporun önemini sık sık dile getiren Başkan Büyükkılıç, bu konuda örnek olmaya devam ediyor.

Bu sabah yine Ali Dağı’nda doğa yürüyüşü yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlık açısından topluma önemli mesajlar veriyor.

Sabahın ilk ışıklarında Ali Dağı’nda yaptığı yürüyüş ile güne başlayan Büyükkılıç, Erciyes Dağı manzarası ile fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Sabah yürüyüşünün önemini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Her yeni güne, sabah yürüyüşü ile başlıyoruz. Hem zihnimizi hem de bedenimizi zinde tutuyoruz. Ali Dağı’nda sabah keyifli bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdim. Durup bir soluklanalım dediğimiz yerde de Erciyes’in heybetine ve ihtişamına kayıtsız kalamadım” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.