İstanbul'da 1 Mayıs... 210 gözaltı!

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da 1 Mayıs'ta uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışan ve polislere saldıran 210 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kanunsuz gösteri ve yürüy

İçişleri Bakanlığı, İstanbul’da 1 Mayıs'ta uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı'na ilerlemeye çalışan ve polislere saldıran 210 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri  Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kanunsuz gösteri ve yürüyüşe katılanlara ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

WhatsApp İhbar Hattı
0533 235 81 25
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme