DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074828-1,51%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İŞ DÜNYASININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

İŞ DÜNYASININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

ABONE OL
Aralık 1, 2022 10:01
İŞ DÜNYASININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri HASİAD Başkanı Av. Murat Hayzaran ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Deva Partisi Defne İlçe başkanı Nidal Hüzmeli’ye İlçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gökçe, Rahman Çiçek, Aybüke Yiğitoğlu, Ahmet Tok ve Murat Özdemir eşlik etti. Ziyarete HASİAD yönetim kurulu üyelerinden Sami Arıca, Cemal Korhan Topal, Ragıp Kırbey, Özcan Anlar, Malik Özgün ve Kemal Arslanoğlu’da ev sahipliği yaptı.

Deva Partisi Defne İlçe başkanı Nidal Hüzmeli ziyarette iş dünyasının ve ülke ekonomisinin içerisinde bulunduğu zorluklara karşı oluşturulan DEVA partisinin ilk 90, 180 ve 360 gününde uygulanacak eylem planları hakkında bilgiler paylaştı. Özellikle iş dünyasını yakından ilgilendiren Ekonomi ve Finans Eylem planı üzerinde ağırlıkla bilgiler veren Hüzmeli, Güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme ile topyekûn zenginleşme hedefi ile yola çıkılan planda ekonomi yönetiminin güçlendirilerek, yeni finans ve para politikaları ile iş insanlarını kısa sürede rahatlatacak projelerini anlattı. Özellikle bölgemizi yakından ilgilendiren İhracat, Yatırım ve İş Ortamını İyileştirerek özellike iş gücü politikaları ile herkesin nitelikli, adil bir ücret getiren, sosyal güvenlik kapsamında olan iş imkânlarına ulaşmasını sağlayacaklarını belirtti. Başkan Hüzmeli ziyarette Deva Partisi Genel merkezi tarafından hazırlanan Ekonomi ve Finans Politikaları kitabını HASİAD başkanı Av. Murat Hayzaran ve yönetim kuruluna takdim etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.