DOLAR 32,3417 0.27%
EURO 35,1284 -0.04%
ALTIN 2.311,411,50
BITCOIN 22867632,58%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İncesu’da yüz güldüren davranış

İncesu’da yüz güldüren davranış

ABONE OL
Aralık 26, 2022 11:53
İncesu’da yüz güldüren davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL


İncesu’da yaşayan Şükrü Salman, bulduğu bir miktar parayı İncesu Belediyesine teslim etti. Vatandaşın yüz güldüren bu davranışı karşısında İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek adına teşekkür plaketi verildi.
İncesu’da bir fabrikada işçilik yapan Şükrü Salman, merkez otobüs durağı çevresinde bir miktar para buldu. Salman, bulduğu parayı, İncesu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirerek sahibine ulaştırılmak üzere tutanak tutulmak suretiyle teslim etti. Duyarlılık gösteren vatandaşa İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek adına teşekkür plaketi verildi. İncesu halkının kadirşinas olduğunu vurgulayan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “ İlçemizde fabrikada çalışan bir vatandaşımız bulduğu bir miktar parayı tereddüt etmeden Belediyemize getirdi. Bizde paranın sahibini bulmak için gerekli çağrıda bulunduk. İlçe halkımız bu gibi konularda çok duyarlı. Böyle insanların var olduğu ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.