DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.293,020,69
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

İncesu’da başarılı uygulama

ABONE OL
Kasım 17, 2022 17:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan ‘Kaldırımlar Yayaların’ projesi esnafın hoşgörüsü ile başarılı bir şekilde devam ediyor. İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, projeye katkı sunan ilçe esnafına teşekkür etti.
İncesu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde başlatmış olduğu “KALDIRIMLAR YAYALARIN” uygulaması ilçe esnafının hoşgörüsü ile başarılı ile devam ediyor. Zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ilçe esnafının uygulamayı takdirle karşıladığı, işgale neden olan teşhir malzemelerini kaldırdıkları gözlemlendi. İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek “ İlçemizde esnafımız ve vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna yönelik çalışmalarımız devam ediyor. İnsanların kaldırımlarda rahat şekilde yürümesi için kaldırım işgaline son verdik. Bizlere katkı sunan, hoşgörü ile davranan ilçe esnafımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.