DOLAR 32,5574 0.09%
EURO 34,9697 -0.18%
ALTIN 2.436,700,04
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İncesu’da Beyaz Masa 3 ayda 232 başvuruyu değerlendirdi

İncesu’da Beyaz Masa 3 ayda 232 başvuruyu değerlendirdi

KAYSERİ (1HA) - İncesu Belediyesi bünyesinde oluşturulan ‘Beyaz Masa’ hizmet birimi, 3 ayda içerisinde 232 yazılı ve sözlü olarak aldığı ihbarı değerlendirerek sorunların çözüme kavuşmasını sağladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:09
İncesu’da Beyaz Masa 3 ayda 232 başvuruyu değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu Belediyesi, 2022 yılının yaz ayında Beyaz Masa Hattı’na gelen 232 talep, öneri ve sorunları değerlendirdi. Vatandaşların yazılı ve sözlü gelen talep, öneri ve sorunları en kısa sürede ilgili birimlere yönlendiren Beyaz Masa hizmet birimi, İncesu Belediyesi’nin hizmet kalitesini artırmada önemli rol oynadı. Vatandaşların taleplerini en kısa sürede değerlendirmenin önemli bir belediyecilik görevi olduğunu söyleyen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “İlçemiz nüfus bakımından çevre ilçelere göre önemli artış göstermektedir. Kırsal alanların dışında bağlık alanlarda, ilçemizde önemli bir yüzölçümü kaplıyor. Bu kadar büyük bir alana hizmet ederken kimi zaman sorunlarla karşılaşmak mümkün olabiliyor. Burada devreye vatandaşlarımız giriyor. Kendileri Beyaz Masa birimimize gelerek birçok konuda yaşadığı problemi bizlere ulaştırıyor. Bizlerde yapılan başvuruyu en kısa sürede değerlendirip sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Yaz dönemi içinde farklı konularda birçok talep gelebiliyor. Bu talepleri karşılama oranımız ise yüzde 89 oranında. Yetki sınırlarımız dışında olan konuları da ilgili birimlere aktarıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.